News Flash:

Noul primar al Resitei a depus juramantul

1 Iulie 2016
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioan Popa resita
Noul Consiliu local al municipiului Resita a fost constituit, iar primarul ales, Ioan Popa, a depus juramantul. 
'Ma bucur ca s-a intamplat acest lucru, chiar daca a fost cu ceva intarziere. Ne punem pe treaba de acum. Chiar dupa aceasta sedinta am o intalnire a tuturor membrilor Comitetului local pentru situatii de urgenta pentru evaluarea pagubelor produse de inundatii. In ceea ce priveste validarea consilierilor, m-am uitat cu bucurie la consilierii mei, din partea PNL, cei mai multi dintre ei sunt oameni care nu au mai facut politica, dar care au dorinta mare de a face administratie. M-am uitat si la consilierii PSD, unde, de asemenea, multi sunt tineri. Ma bucur si de faptul ca am si Partidul Verde langa mine, oameni pe care ii apreciez si sunt convins ca vom colabora foarte bine', a declarat primarul municipiului Resita, Ioan Popa. 
Consiliul Local Resita s-a intrunit pentru a treia oara, de data aceasta in formula completa. Primarul Ioan Popa a depus juramantul in fata consilierilor si a resitenilor prezenti. 
Pe parcursul sedintei, Popa a retras, de pe ordinea de zi, punctul care prevede alegerea celor doi viceprimari, motivand ca are nevoie de timp pentru a cunoaste atat consilierii, cat si toata structura organizatorica din primarie. Potrivit lui Ioan Popa, cel mai probabil cei doi viceprimari vor fi alesi la urmatoarea sedinta a Consiliului Local Resita. 
Conform procedurilor, primarul ales Ioan Popa si consilierul local Jaro Marsalic, care este si consilier judetean, au renuntat la pozitia de consilier local. Locurile eliberate au fost ocupate de urmatorii pe lista PNL, respectiv Luci Peia si Danut Florea. 
Totodata, consilierul local Paul Purea, din partea Partidului Miscarea Populara, a renuntat la locul sau in favoarea lui Viorel Mutu. Consilierii social-democrati Ioan Crina si Ionut Chisalita au obtinut locuri atat in Consiliul Local, cat si in cel judetean. Cei doi au la dispozitie zece zile sa aleaga din care for decizional vor face parte. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008168 (s)