News Flash:

Noul ministru de Externe: Pentru mine MAE este casa si caminul meu

25 Noiembrie 2014
1737 Vizualizari | 0 Comentarii
aurescu
Noul ministru de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, marti, ca pentru el MAE este "casa si caminul" sau, iar obiectivele si interesele Romaniei pe plan international sunt crezul sau, precizand, totodata, ca, in foarte mare masura, colegii sai diplomati sunt profesionisti si integri.
"Sunt diplomat de cariera si cred ca aceasta formula, in context, este cea mai buna formula pentru conducerea MAE si a diplomatiei, a afacerilor externe ale Romaniei. Am incredere in colegii mei diplomati si consuli, care sunt, in foarte mare masura, profesionisti si integri. Ii sustin si ii indemn sa ramana asa", a declarat, marti, Bogdan Aurescu, la prima declaratie de presa in calitate de sef al diplomatiei.
"Pe mine ma cunoasteti: de mai bine de 18 ani vin in fiecare zi la serviciu, la minister, iar aceasta sintagma include si sambete, si duminici, si de multe ori si nopti. Am parcurs cariera de diplomat pas cu pas, de la referent relatii si atasat pana la ministru-plenipotentiar. Pentru mine, aceasta institutie a diplomatiei este casa si caminul meu, iar obiectivele de politica externa ale Romaniei si interesele ei pe plan international sunt crezul meu", a spus Aurescu. Mediafax.ro

bogdan aurescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006515 (s)