News Flash:

Noul ministru al Transporturilor taie in carne vie! L-a demis si pe seful CFR. Motivul? Trenul care l-a adus pe Stroe pe Deva a intarziat

24 Octombrie 2017
1254 Vizualizari | 0 Comentarii
tren
Ministrul Transportuilor, Felix Stroe, a anuntat, marti dimineata, ca il schimba din functie pe directorul CFR SA, Marius Chiper, dupa ce trenul cu care ajuns la Deva de la Bucuresti a avut o intarziere de aproape o ora, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ministrul Transporturilor a declarat, marti dimineata, in gara din Deva, ca directorul general al companiei CFR SA va fi schimbat din functie.
Felix Stroe, care se afla intr-o vizita in judetul Hunedoara, s-a aratat nemultumit ca trenul cu care a calatorit pe ruta Bucuresti – Deva a avut o intarziere de aproape o ora, in conditiile in care nu a fost viscol, canicula sau probleme cu terasamentul.
“Nu se poate sa toleram lipsa de respect fata de cetateni. Eu nu voi mai tolera, toleranta este zero. (...) In legatura cu domnul Chiper, problemele cu intarzierile trenurile nu sunt, in primul rand, din cauza faptului ca materialul rulant este invechit. Sunt din cauza infrastructurii care provoaca aceste intarzieri. De aceea, dansul astazi a fost demis. Nu pot sa inteleg cum, de exemplu, pe calea ferata Bucuresti – Constanta, in care s-au investit sute de milioane de euro pentru a fi modernizata si care este cea mai moderna cale ferata din Romania, nu pot sa inteleg de ce intr-o zi frumoasa, cu 20 de grade afara, trenul trebuie sa intarzie zeci de minute”, a declarat Felix Stroe, in gara din Deva.
De asemenea, ministrul Transporturilor a mai anuntat ca va introduce “ordinea si disciplina” in CFR.
Luni dimineata, Felix Stroe, ministrul Transporturilor, a decis si schimbarea din functie si a directorului Regionalei Cai Ferate Bucuresti si a sefului Garii de Nord din cauza modului de administrare si de intretinere al Garii de Nord.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004747 (s)