News Flash:

NOI TRAGEDII pe litoral! Doi turisti au murit inecati in statiunile Jupiter si Saturn

14 August 2016
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
inecat in mare
Doi barbati au murit inecati, sambata, in statiunile Jupiter si Saturn dupa ce au intrat sa se scalde in mare, ignorand steagul rosu si indemnul salvamarilor de a ramane pe mal, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor salvamarilor, doi barbati, unul de 56 de ani si unul de 49 de ani, au murit, sambata, dupa ce s-au aventurat in apele marii, unul la Saturn, iar celalalt in statiunea Jupiter.
Ei au fost adusi la tarm de catre salvamari, in stop cardio-respirator, in ambele cazuri intervenind cadrele medicale din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta. In zona a fost trimis si elicopterul SMURD, pentru a prelua victimele si a le transporta de urgenta la spital dar, in ciuda manevrelor de resuscitare, acestia au fost declarati decedati.
Salvamarii spun ca marea este agitata, cu curenti puternici si valuri mari si, desi este arborat steagul rosu, care interzice scaldatul, in cursul zilei au avut zeci de interventii pentru ca foarte multe persoane au ignorat avertismentele si au intrat in apa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004836 (s)