News Flash:

Noi negocieri pentru reducerea pretului la RCA

15 Octombrie 2016
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
rca
Transportatorii membrii Cotar resping tariful de 7.960 de lei/an pentru polita auto obligatorie RCA in cazul autovehiculelor de peste 16 tone, propus de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Transportatorii spun ca la discutiile care au avut loc in cursul zilei de miercuri, 12 octombrie, Misu Negritoiu, presedintele ASF, le-a prezentat initial o oferta de 9.800 lei/an pentru polita RCA aferenta autovehiculelor de peste 16 tone.

“Observand nemultumirea transportatorilor si in fata argumentelor aduse de acestia, presedintele ASF a inceput negocierea tarifului RCA, incercand din rasputeri sa mentina o cotatie cat mai ridicata a acestui produs de asigurare obligatoriu, adresand in final, propunerea de 7.960 lei, pentru autovehicule de peste 16 tone, clasa B0”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Vasile Stefanescu, presedintele Cotar, spune ca “Misu Negritoiu, a negociat un tarif RCA exact ca un precupet din piata Matache, ce doreste sa mentina un pret ridicat la o ceapa degerata, stiind ca nu mai are concurenta la taraba”.

Potrivit sefului Cotar, in cadrul intalnirii cu conducerea ASF, s-a vorbit si despre supraevaluarea costurilor de administrare pentru RCA, care sunt intr-o totala disproportie cu practica europeana, unde acestea sunt de aproximativ 25%.

Transportatorii au protestat de nenumarate ori impotriva traifelor exagerate practicate de asiguratori. 

transportatorii misu negritoiu asf polita rca vasile stefanescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007010 (s)