News Flash:

Noi investitii la Spitalul Judetean din Timisoara

11 August 2015
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalului Judetean Timisoara
Conducerea Spitalului Judetean Timisoara se va intalni, marti, cu presedintele Consiliului Judetean Timis Titu Bojin pentru a-i prezenta acestuia viitoarele investitii si lucrari de modernizare ce vor avea loc la unitatea sanitara in urmatoarea perioada, aceasta aflandu-se sub umbrela administratiei judetene.
Astfel, managerul unitatii sanitare, Marius Craina, ii va prezenta presedintelui CJ Timis investitiile si lucrarile pentru care are nevoie de finantare pentru urmatoarea perioada, in 17 august avand loc, la Consiliul Judetean Timis, o rectificare bugetara.
„Se face rectificarea de buget in data de 17 august si mergem sa prezentam cerintele noastre pentru trimestrul trei si patru pentru a repara, a investi, sa continuam ce am inceput. Avem nevoie de un milion de lei pentru investitii si aproape trei milioane de lei pentru reparatii si renovari”, spune Marius Craina.
Printre investitiile de la spitalul judetean pentru care este nevoie de bani in aceasta perioada se numara o statie de epurare, un proiect de monitorizare video in tot spitalul si un proiect pentru toata parcarea din incinta Spitalului Judetean Timisoara, de la Casa Austria pana la Centrul de Transfuzii. La reparatii sunt trecute aproape toate sectiile din spitalul judetean unde nu au avut loc pana acum modernizari.
Proiectele sunt pe acest an, iar investitiile care nu vor fi finalizate vor fi terminate in anul 2016. Presedintelui CJ Timis, Titu Bojin, ii va fi prezentat stadiul actual al investitiilor si al reparatiilor si ce doreste conducerea spitalului sa faca in continuare.

marius craina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1100 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004925 (s)