News Flash:

Noi informatii despre starea de sanatate a lui Sebastian Papaiani

24 August 2016
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
papaiani
Sebastian Papaiani a facut un accident vascular cerebral la finalul lunii mai si a ajuns de urgenta la spital. Mai nimeni nu credea ca-si va mai reveni. Ion Dichiseanu a fost insa la el in vizita si sustine ca starea lui de sanatate este buna si ca Papaiani va reveni pe scena. Pe 23 mai, Sebastian Papaiani a suferit un atac cerebral sever, fiind internat de urgenta la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, la sectia de Neurologie. Printr-o minune, medicii au reusit sa-l puna pe picioare.
Apropiatii lui au marturisit atunci ca marele actor ar fi suferit o pareza pe partea stanga care i-a afectat vorbirea. Dupa externarea din spital, Papaiani a fost dus la o clinica de recuperare de langa Bucuresti. De cand a fost internat la clinica respectiva, despre starea lui de sanatate nu s-a spus nimic concret. Au existat doar niste zvonuri cum ca nu se simte deloc bine. Ei bine, prietenul si colegul sau de scena de ani buni, Ion Dichiseanu, face lumina. Actorul a fost in vizita la Papaiani si ne-a marturisit ca prietenul lui face progrese neasteptate si ca in curand va urca pe scena.

"Papaiani e bine, starea lui de sanatate e buna. Am fost la el la spital si chiar se simte din ce in ce mai bine. Se recupereaza, normal, a facut accident vascular totusi. Papaiani nu e rau, asa cum s-a spus, este bine. Noi urcam pe scena peste o luna si jumatate, jucam in "Amadeus", in orasele din nordul tarii. Daca recuperarea merge la fel de bine ca pana acum, asta vom face: jucam!", ne-a declarat Ion Dichiseanu. Pe de alta parte insa, surse aproape familiei sustin ca pareza i-a afectat vorbirea lui Papaiani si sunt slabe sanse ca el sa mai revina pe scena, in fata publicului.

sebastian papaiani accident vascular cerebral urgenta spital medicii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005873 (s)