News Flash:

Ninsori in Grecia si in insulele Ciclade

8 Ianuarie 2015
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
Multe scoli au fost inchise joi in Grecia dupa ce au cazut ninsori abundente in toata tara, fiind afectate chiar si insulele Ciclade, transmite AFP.
Dupa vacanta de Craciun, numeroase scoli nu si-au redeschis portile joi in nordul si estul Atenei, nordul si centrul Greciei, precum si in insulele Creta si in arhipelagul Cicladelor, destinatie turistica greceasca de mare succes.
Multe drumuri au ramas inchise sau greu accesibile din cauza zapezii si a poleiului aparut ca urmare a unui val de frig ce afecteaza Grecia de luni seara. La Atena a nins si joi dimineata.

In Ciclade, celebre pentru casele albe varuite, insulele Tinos si Andros au fost cele mai afectate de zapada care a acoperit unele plaje, a dus la izolarea catorva sate si a provocat intreruperi de curent electric.
Potrivit presei, zapada masoara pana la un metru in muntii din Creta.
Trei persoane au murit, una in Creta si doua pe insula Lesbos (est), din cauza intoxicatiilor sau a incendiilor provocate de sistemul de incalzire. Una dintre victime nu mai beneficia de electricitate de un an din cauza facturilor neplatite, transmite agentia de presa ANA.
Si Turcia si Orientul Apropiat sunt afectate in aceste zile de un val de frig, insotit de ninsori, aminteste AFP.
AGERPRES

in ciclade
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006377 (s)