News Flash:

Nicusor Constantinescu a depus plangere penala impotriva a doi procurori DNA Constanta si a trei judecatori

23 Septembrie 2016
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
nicusor constantinescu3
Fostul presedinte al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare in dosarul Centrului Militar Zonal, a depus o plangere penala impotriva procurorilor care au intocmit actele de urmarire penala in dosarele sale, dar si a judecatorilor care l-au condamnat.
In plangerea penala, pe care Nicusor Constantinescu a inainta-o catre procurorul general al Romaniei, acesta il acuza pe procurorul Andrei Bodean si pe procurorul-sef Sorin Constantinescu de represiune nedreapta, cercetare abuziva, supunere la rele tratamente, tortura si abuz in serviciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
„Faptele sunt realizate in mod direct, de catre ambii procurori, prin ticluirea, producerea de probe nereale impotriva mea, (…) luarea masurii de inculpare pentru faptele retinute prin ticluirea de probe nereale, aplicarea masurii retinerii, motivarea prin argumente ticluite a cererii de aplicare a arestului preventiv. (…) Faptele si actele mai sus mentionate au fost de natura de a afecta grav si iremediabil starea de sanatate fizica dar, mai cu seama, starea de sanatate psihica a subsemnatului in calitate de subiect pasiv al infractiunilor mentionate”, scrie Nicusor Constantinescu in plangerea penala, datata in 17 septembrie.
Mai mult, fostul presedinte al CJ Constanta cere sa fie cercetati si judecatorul Iulia Cezara Suciu de la Tribunalul Constanta, cea care l-a condamnat cu executare, in prima instanta, dar si „judecatorii care au pronuntat incheierile de sedinta cu aplicarea masurilor privative de libertate si, respectiv, care au pronuntat decizia penala de condamnare definitiva ai Curtii de Apel Constanta, Dan Iulian Nastase si Andreea Ianca”.
Cei trei judecatori sunt acuzati de fostul sef CJ de represiune nedreapta, cercetare abuziva, supunerea la rele tratamente, tortura si abuz in serviciu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004904 (s)