News Flash:

Nicu Vlad, presedinte interimar al Comitetului Olimpic Roman

9 Septembrie 2016
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
nicu vlad
Nicu Vlad, presedinte al Federatiei Romane de Haltere si vicepresedinte al COSR, a preluat, vineri, pozitia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, dupa ce Alin Petrache si-a dat demisia la finele Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.
Nicu Vlad, campion olimpic la Los Angeles in 1984, va conduce COSR pana la 15 noiembrie, data la care vor avea loc alegerile pentru noul sef al olimpismului romanesc.
"Conform statutului COSR, in urma retragerii presedintelui Alin Petrache, raman cei trei vicepresedinti, printre care sunt si eu, sa conduca interimatul pana la alegerile pentru functia de presedinte. De fapt, interimatul il va face Comitetul Executiv. Pana la alegerile care se vor desfasura in jur de 15 noiembrie, interimatul va fi asigurat de Comitetul Executiv, iar eu am fost desemnat sa conduc Comitetul Executiv. Titulaturii mele oficiale ii puteti spune cum doriti, puteti sa spuneti si presedinte interimar, dar nu stiu daca asta e important. Nu inseamna ca eu voi lua anumite decizii, deciziile le va lua Comitetul Executiv", a spus Nicu Vlad, citat de ProSport.
Alin Petrache a fost ales la conducerea COSR in 2014, pentru o perioada de doi ani, astfel ca mandatul lui se incheia oricum dupa Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Rezultatele Romaniei la Rio au fost considerate cele mai slabe din ultimele editii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007889 (s)