News Flash:

Nicolae Robu, propus de PNL pentru un nou mandat de edil-sef al Timisoarei

4 August 2015
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21
Organizatia Timis a PNL l-a propus pe actualul primar al municipiului Timisoara, Nicolae Robu, sa candideze pentru un nou mandat de edil, liberalii nefacand insa nicio propunere pentru presedintia Consiliului Judetean Timis.
Co-presedintele PNL Timis, Dan Popa, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX ca organizatia judeteana a transmis conducerii nationale a partidului o lista preliminara cu persoanele care vor fi sustinute la alegerile locale din 2016 pentru posturile de primari de municipii.
Astfel, potrivit sursei citate, pentru conducerea Primariei Timisoara este sustinut actualul primar, Nicolae Robu, iar pentru conducerea Primariei municipiului Lugoj este sustinut presedintele organizatiei PNL Lugoj, Ioan Ambrus.
”Astazi (luni - n.r.) era etapa in care am dat propunere pentru primarii de municipii si orase. Domnul Nicolae Robu este pe lista, candidatul nostru, pentru Primaria Timisoara. Avem o decizie a Biroului National cum ca toti primarii care sunt pe functie sunt candidati. Nu si-a depus nimeni altcineva intentia de la noi pentru acest post. Pentru municipiul Lugoj, Ioan Ambrus, presedintele organizatiei municipale, este trecut pe lista. Daca pe viitor vor aparea si alte candidaturi, se va face un sondaj. In acest moment este singur”, a declarat Dan Popa.
In ceea ce priveste candidatii sustinuti pentru presedintia Consiliului Judetean Timis, Dan Popa a declarat ca liberalii nu au facut nicio propunere in judet.
"La Consiliul Judetean nu am completat lista. Nici nu am discutat pentru ca trebuie sa vedem cine va candida la o functie de consilier judetean. Apoi il vom alege pe cel mai bun. Noi nu ne-am preocupat. Cel mai bine plasat il vom sustine. Va fi o discutie in Biroul Judetean”, a afirmat Popa. Mediafax.ro

municipiului timisoara nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005713 (s)