News Flash:

Nicolae Paun a fost eliberat

26 Aprilie 2016
1254 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae paun
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a decis definitiv, respingand propunerea de prelungire de arestare preventiva facuta de Directia Nationala Anticroptie(DNA), ca deputatul Nicolae Paun sa fie eliberatdin arest si cercetat sub control judiciar.
"Dispune inlocuirea masurii arestarii preventive a inculpatului Paun Nicolae cu masura preventiva a controlului judiciar, pe o perioada de 60 de zile, de la data de 27.04.2016 si pana la data de 25.06.2016, inclusiv", se arata in decizia instantei supreme, urmand ca parlamentarul sa fie eliberat din arest la data 27 aprilie. Nicolae Paun, care este si presedinte al Asociatiei Partida Romilor Pro Europa, este acuzat de "folosire sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, avand ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fara respectarea prevederilor legale, a destinatiei fondurilor europene, deturnare de fonduri, spalare a banilor, cumparare de influenta, influentare a declaratiilor, toate in forma continuata".


Paun a fost arestat preventiv in luna martie dupa ce deputatii au avizat pozitiv solicitarea procurorilor anticoruptie in acest sens. El este urmarit penal pentru fapte de coruptie in legatura cu derularea unor proiecte cu fonduri europene, intr-un dosar in care este cercetat si deputatul Madalin Voicu.

iccj dna nicolae paun eliberat cercetat control judiciar madalin voicu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006171 (s)