News Flash:

Nicio suma de bani de la bugetul de stat, la rectificare, pentru localitatile din Timis

2 Septembrie 2016
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorin Grindeanu1
Desi la rectificarea bugetara nationala de obicei sunt alocate sume de bani pentru localitatile de pe cuprinsul tarii, de data aceasta pasul a fost sarit. Primariile, mai ales cele de comune, au nevoie de bani, periodic, pentru diverse lucruri, de la plata unor utilitati pana la cofinantarea unor proiecte.
Acum insa, la rectificarea bugetara, nu a venit niciun ban, spune presedintele Consiliului Judetean Timis, Sorin Grindeanu, pentru localitatile celui mai vestic judet al tarii si nici pentru alte judete ale Romaniei. De obicei banii vin la Consiliul Judetean Timis, care ii transmite mai departe spre primarii – unitatile administrativ-teritoriale, scrie tion.ro.
„Nu exista nicio suma care sa ne fi venit noua, in judetul Timis, din rectificarea bugetara nationala. Lucrul acesta este valabil in toata tara. Nu au fost sume transmise din bugetul national astfel incat sa mearga spre unitatile administrative. Avem parte de cereri din partea primariilor sa incercam sa-i ajutam. Cu toate ca avem un guvern tehnocrat, nicio suma din bugetul de stat nu a fost repartizata catre niciun judet pentru a ajuta unitatile administrativ-teritoriale”, a spus presedintele Consiliului Judetean Timis, Sorin Grindeanu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005925 (s)