News Flash:

Nedelcu, viceprimar in Videle, retinut, ulterior sub control judiciar pe cautiune; primarul Badanoiu-control judiciar

29 Ianuarie 2016
1280 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu2
Procurorii DNA l-au retinut pe viceprimarul orasului Videle, Marius Florin Nedelcu, pentru luare de mita, ulterior acesta fiind plasat sub control judiciar pe cautiune, iar fata de primarul localitatii, Nicolae Badanoiu, au luat masura controlului judiciar, pentru complicitate la luare de mita.
In cazul lui Marius Nedelcu, la expirarea ordonantei de retinere, joi, procurorii anticoruptie au dispus masura controlului judiciar pe cautiune, in valoare de 30.000 lei.
Potrivit unui comunicat al DNA transmis vineri AGERPRES, la inceputul lunii iunie 2015, Marius Nedelcu a pretins initial suma de 45.000 lei de la un om de afaceri, denuntator in cauza, caruia i-a propus sa il sprijine in atribuirea unui contract finantat de la bugetul local pentru construirea unor terenuri de sport sintetice in orasul Videle.
"Desi omul de afaceri i-a comunicat inculpatului faptul ca pretul de executie, in conditiile legale de respectare a normativelor tehnice, depasea valoarea de 550.000 lei, viceprimarul Nedelcu, sub pretextul ca lucrarile de executare a proiectului trebuiau efectuate formal si in mod superficial, i-a transmis denuntatorului ca bugetul aprobat a fost de 387.000 lei cu TVA inclus si ca acest plafon nu poate fi depasit sub nicio forma. Totodata, Nedelcu l-a convins pe omul de afaceri ca verificarea modului de executare a lucrarilor este tot atributul primariei in calitate de beneficiar si ca nu vor fi probleme cu platile", se arata in comunicat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005514 (s)