News Flash:

Nebunie in Liga I! Nou-promovata a castigat derby-ul cu Steaua si a urcat pe primul loc. Muresenii au prima sansa la titlu

30 Aprilie 2015
972 Vizualizari | 0 Comentarii
Formatia ASA Targu Mures a invins, miercuri, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Steaua, intr-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I, si a trecut pe primul loc in clasament, gruparea bucuresteana coborand astfel pe pozitia a doua.
Golul a fost marcat de Zicu, in minutul 37.
0-1: Centrare Voiculet din corner de pe partea stanga, iar Zicu a reluat in plasa din trei metri.
Ciobotariu: Am reusit acest rezultat pentru ca am preferat sa jucam pe contraatac
Tehnicianul echipei ASA Targu Mures, Liviu Ciobotariu, a declarat, miercuri seara, dupa meciul cu Steaua, scor 1-0, ca formatia sa a reusit acest rezultat pentru ca a jucat pe contraatac.
"A fost un joc greu, dificil, asa cum anticipam. Am reusit acest rezultat pentru ca am preferat sa jucam pe contraatac. Ne-am dat seama ca ei se apara foarte sus cu fundasii. Am facut un joc foarte bun, in special tactic. Am cedat deliberat atacul pozitional Stelei, i-am lasat sa construiasca, dar ne-am aparat bine. Cred ca am reusit sa le inchidem spatiile. Ii felicit pe jucatori pentru atitudine. In acest meci ne-am propus sa demonstram ca pozitia in clasament nu este intamplatoare, pentru ca in acest retur avem zece victorii si doua rezultate de egalitate", a spus Ciobotariu.
Antrenorul muresenilor considera ca lupta la titlu nu este incheiata: "Nu avem prima sansa la titlu. Lupta nu este incheiata, mai sunt de jucat cinci meciuri. Ne asteapta un meci foarte greu sambata, cu Viitorul, o echipa imprevizibila. Consider ca lupta este deschisa in continuare. Ne bucuram ca am reusit sa trezim un oras la viata. E un moment de mandrie pentru noi. Ar fi un moment istoric sa castigam titlul dupa ce am promovat anul trecut".
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006219 (s)