News Flash:

Neatentia la volan poate ucide! O femeie este in COMA din cauza unui telefon mobil

3 Decembrie 2014
1382 Vizualizari | 0 Comentarii
Accidentul care a avut loc marti intre Giarmata si Pischia s-a produs pe fondul neatentiei la volan, sustin politistii. Femeia care conducea autoturismul era atenta la telefonul mobil, cel mai probabil, in momentul in care a pierdut controlul masinii. Starea ei s-a inrautatit, iar acum este in coma pe patul de spital.
Accidentul s-a petrecut marti dupa-amiaza pe drumul ce leaga Giarmata de Pischia. Femeia de 38 de ani se indepta, impreuna cu fiul ei de cinci ani, spre Pischia. La un moment dat a pierdut insa controlul volanului, a parasit soseaua si, dupa ce a mers aproximativ 200 de metri prin santul de pe marginea drumului, s-a lovit violent de un cap de pod.
In urma unei anchete preliminare politistii au aflat ca, cel mai probabil, soferita era atenta la telefonul mobil.
„Deplasandu-se la fata locului, politistii au stabilit ca o femeie de 38 de ani, din localitatea mai sus mentionata, a condus un autoturism pe D.J. 691, dinspre localitatea Giarmata spre localitatea Pischia, iar la un moment dat, avand preocupari de natura a-i distrage atentia, a parasit partea carosabila, acrosand un pod din beton”, transmit politistii timiseni, scrie tion.ro.
Din pacate oamenii legii nu au putut discuta cu femeia. Si asta pentru ca starea ei de sanatate s-a inrautatit rapid. Ea se afla in acest moment in coma, pe patul de spital, spun oamenii legii.

telefonul mobil
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006532 (s)