News Flash:

Nationala de rugby a Romaniei joaca sambata la Iasi, cu Germania. Ovidiu Tonita isi incheie cariera in acest meci

11 Martie 2016
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
rugby romania2
Meciul cu Germania din Cupa Europeana a Natiunilor, ce va avea loc sambata, la Iasi, va fi unul special pentru Ovidiu Tonita. Singurul rugbist roman cu 5 prezente la Cupa Mondiala si unul dintre putinii jucatori din lume care au avut acest privilegiu, se va retrage din nationala Romaniei dupa intalnirea din Copou. 
Tonita a declarat, astazi, la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa, ca este mandru de faptul ca isi va incheia cariera in Moldova, locul de unde a plecat in rugby-ul mare. 
“Sunt onorat sa fiu aici, la Iasi. Ma intorc acasa si sunt emotionat. Sunt un privilegiat al acestui sport. Multumesc federatiei si pot spune ca sunt mandru de faptul ca imi inchei cariera aici, in Moldova, locul de unde am plecat”, a declarat barladeanul Ovidiu Tonita, vadit emotionat.
La randul sau, capitanul echipei nationale a Romaniei, Stelian Burcea, jucator al echipei Timisoara Saracens, spera ca la meciul de sambata fanii ieseni sa vina intr-un numar cat mai mare la stadion pentru a-i purta pe tricolori spre o noua victorie in Cupa Europeana a Natiunilor. 
“A fost o saptamana perfecta pentru noi la Iasi, cu antrenamente foarte bune. Asteptam meciul cu incredere si speram sa castigam. Vrem sa lasam o impresie foarte buna la Iasi, iar publicul de aici sa-si aminteasca de noi cu placere. Asteptam suporterii la meci intr-un numar cat mai mare si sunt sigur ca nu vom dezamagi. Meciul cu Germania are o miza aparte, dar noi ne continuam drumul spre indeplinirea obiectivului”, a spus Burcea.
Prezent la conferinta de presa organizata chiar la sediul Primariei, edilul-sef al Iasiului, Mihai Chirica, a indemnat la randul sau publicul iesean sa vina intr-un numar cat mai mare la stadionul Emil Alexandrescu: “La meciul cu Rusia au fost 7.000 de spectatori, ne dorim ca si sambata, la intalnirea cu Germania, sa avem o asistenta cat mai mare. Sper ca iesenii sa vina si sa intonam impreuna imnul Romaniei si sa-i purtam pe tricolori spre victorie. Este o mandrie pentru noi sa gazduim echipa nationala a Romaniei si multumesc Federatiei Romane de Rugby pentru ca a decis sa joace doua meciuri la Iasi”.

ovidiu tonita cupa mondiala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006741 (s)