News Flash:

Municipiul Arad, lansat in competitia pentru titlul de ''Capitala Verde a Europei 2019''

6 Octombrie 2016
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
arad
Municipiul Arad a fost lansat in competitia pentru titlul de ''Capitala Verde a Europei 2019'', proiectul de hotarare in acest sens fiind adoptat miercuri intr-o sedinta a Consiliului Local.
Discutiile pe marginea proiectului de hotarare au fost contradictorii, grupul consilierilor PSD-ALDE anuntand ca voteaza impotriva participarii Aradului la respectiva competitie pentru anul 2019. In sedinta de plen, Adrian Todor, liderul de grup, a justificat acest vot prin esecul primei candidaturi a municipiului pentru acelasi titlu si pentru anul 2018, dar si prin faptul ca intre timp nu s-a facut nimic referitor la spatiile verzi din oras. 
''Inainte de a te inscrie in competitie, trebuie sa si faci ceva pentru a avea o sansa sa castigi'', a mentionat liderul grupului consilierilor PSD-ALDE. 
In absenta primarului Gheorghe Falca, viceprimarul Levente Bognar a replicat consilierilor din Opozitie afirmand ca ''nici altii nu au castigat din prima incercare'', al doilea viceprimar, Calin Bibart, sustinand la randul sau ca ''prima conditie ce trebuie indeplinita pentru castigarea unei competitii este sa participi''. 
Dupa ce a fost supus la vot, proiectul a fost adoptat cu 14 voturi ''pentru'' si opt ''impotriva'', ca urmare a superioritatii numerice a grupului consilierilor PNL-UDMR. 
''Rezultatul votului din plen era cel asteptat, avand in vedere faptul ca grupul nostru este net inferior din punct de vedere numeric, celor de la Putere. Dar, nu pot sa nu imi exprim nemultumirea pentru faptul ca proiectul pentru 'Arad, Capitala Verde a Europei 2019' ne-a fost pus la dispozitie noua, celor din grupul PSD-ALDE, pentru a-l putea consulta, doar in preziua sedintei de CLM si numai dupa indelungi insistente'', a declarat, pentru AGERPRES, dupa incheierea sedintei CLM Arad, Adrian Todor. 
El a afirmat ca cei din grupul consilierilor locali PSD-ALDE sunt deschisi oricarui proiect in favoarea cetatenilor. 
''Dorim insa sa transmitem colegilor din grupul PNL-UDMR ca ne oferim sa colaboram cu domniile lor la conceperea unor proiecte in favoarea comunitatii locale, care sa fie adoptate in CLM. Cu conditia insa de a fi solicitati in acest sens'', a mai spus Adrian Todor. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007190 (s)