News Flash:

MOTIVARE: Nicusor Constantinescu a sfidat organele judiciare si a incalcat obligatiile legale

21 Noiembrie 2014
1232 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicusor Constantinescu
Tribunalul Bucuresti arata, in motivarea deciziei de confirmare a mandatului de arestare emis pe numele lui Nicusor Constantinescu, ca presedintele suspendat al CJ Constanta nu a facut altceva decat sa sfideze constant organele judiciare si sa incalce cu rea-credinta obligatiile impuse de lege.
"Reaua-credinta de care a dat dovada inculpatul in incalcarea obligatiilor impuse in sarcina sa reiese, fara indoiala, din atitudinea acestuia, inculpatul nefacand nimic altceva decat sa sfideze constant organele judiciare, intelegand sa incalce in mod flagrant obligatiile impuse in sarcina sa, fara nicio justificare", arata judecatorul de la Tribunalul Bucuresti in motivarea deciziei.
In documentul citat se mai arata ca probele stranse la dosare ofera motive suficiente pentru a considera drept plauzibil riscul ca Nicusor Constantinescu sa fuga sau sa impiedice administrarea justitiei, risc ce reiese din modul in care s-a purtat.
"Modalitatea de comitere a presupuselor infractiuni pentru care este cercetat inculpatul, dar si conduita sa procesuala denota o anumita inclinatie a inculpatului spre ignorarea normelor de drept", subliniaza magistratul. Mediafax.ro

tribunalul bucuresti nicusor constantinescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008614 (s)