News Flash:

Monica Macovei a cerut reprogramarea sedintei in care se discuta excluderea lui Ponta din avocatura

31 August 2016
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
monica macovei
Europarlamentarul Monica Macovei a transmis Baroului Bucuresti o scrisoare prin care solicita reprogramarea pentru data de 5 septembrie a participarii acesteia la sedinta in care se discuta excluderea lui Victor Ponta din avocatura.
"Daca domnul Ponta se va prezenta, urmeaza sa ascultam punctul domniei sale de vedere si sa decidem in raport de elementele pe care le avem. Putem decide sa il audiem pe domnul Ponta si sa amanam, ca sa o putem audia si pe doamna Macovei sau putem sa luam o decizie pur si simplu. Orice este posibil. Doamna Macovei ar urma sa fie audiata la solicitarea domniei sale. Procedura noastra nu ne obliga sa audiem partile pentru ca aici este o situatie strict de interpretare. Nu este o situatie de fapt pe care sa o urmarim prin martori, dar, ca forma de curtoazie, fiind vorba de doi avocati care unul a fost ministru si altul prim-ministru, am decis in Consiliu si la solicitarea doamnei Macovei sa o ascultam si ascultand-o pe doamna Macovei era normal sa il invitam si pe domnul Ponta pentru ca este un principiu de drept", a declarat avocatul Daniel Fenechiu, membru al Consiliului Baroului Bucuresti.
Monica Macovei a transmis, luni, Baroului Bucuresti o scrisoare prin care solicita reprogramarea participarii la sedinta Consiliului Baroului Bucuresti pentru data de 5 septembrie. Motivul solicitarii este dat de faptul ca europarlamentarul sustine miercuri, intr-o sedinta extraordinara a Comisiei LIBE a Parlamentului European, proiecte la care este raportor PE.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004952 (s)