News Flash:

Monica Davidescu nu se astepta la asta! Aurelian Temisan, indragostit nebuneste de o alta femeie!

23 Octombrie 2017
1828 Vizualizari | 0 Comentarii
Aurelian Temisan bun
Casatorit cu Monica DavidescuAurelian Temisan a detonat bomba! Invitat in cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, artistul a vorbit deschis despre sentimentele coplesitoare pe care le-a simtit pentru o alta femeie.


Totul s-a intamplat la o varsta frageda! „La patru ani, m-am dus acasa la colega mea de gradinita. Am intrat in casa, ea s-a asezat pe un scaun, in spatele tatalui ei, care se uita la televizor. Cand mi-a intalnit privirea, el mi-a zis: <<Da, spune>>. I-am zis: <<Vreau sa ma insor cu Gabriela! Mi-o dati de nevasta?>>. S-a uitat la mine si m-a intrebat <<Si cu ce o sa traiti?>>. <<Mergem acasa, la mami si la tati>>, i-am raspuns. <<Bine, ti-o dau, dar sa mai cresti putin>>, mi-a spus el”, a declarat Aurelian Temisan.


Evident, artistul nu a juns sa se insoare cu colega sa de la gradinita: „S-a mutat din cartier. Aproape 20 de ani, nu am mai stiut nimic de ea. Am reintalnit-o la un concurs de miss. O concurenta din acea seara s-a impiedicat pe scena. A iesit din culise, una creata, micuta, si m-am dus la ea si i-am spus: <<Nu plange, nu fi fraiera! Viata nu incepe cu concursul asta, nici nu se termina cu el. Ai cazut, s-ar putea sa fie un semn bun! Apropo, Aurelian ma numesc!>>. La care ea zice: <<Stiu! Gabriela sunt, colega ta de la gradinita>>. Mi s-au inmuiat picioarele si nu aveam hernie. <<Nu se poate! Ce facei? Cum esti?>>, <<Ma marit la anul>>, <<Felicitari! Casa de piatra!>>. Si aia a fost tot, de atunci nu am mai vazut-o”.

monica davidescu aurelian temisan femeie gradinita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005289 (s)