News Flash:

Momente emotionante in fata Catedralei Mitropolitane din Timisoara

1 Iunie 2015
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
catedrala timis
Pe treptele Catedralei Mitropolitane din Timisoara s-au aprins, duminica seara, candele in memoria pruncilor nenascuti. De asemenea, in fata catedralei a fost citit Acatistul celor 14.000 de prunci ucisi de Irod.
Cei prezenti la aceasta actiune au realizat o cruce formata din candele in memoria copiilor nenascuti, in fata Catedralei Mitropolitane din Timisoara. A fost citit Acatistul celor 14.000 de prunci ucisi de Irod, amintind astfel de cele peste 20 de milioane de avorturi care au avut loc in Romania.
Impreuna cu organizatorii, Asociatia Studentilor Crestin-Ortodocsi Romani din Timisoara, a fost prezent si parintele Silviu Damse, preot misionar slujitor la Maternitatea Bega, Pediatrie si Spitalul C.F.R.
Mamele care sunt in fata unui avort discuta cu medicul, psihologul, dar si cu preotul, care realizeaza acolo, la maternitate, slujbe in sala de curs, pentru ca nu exista un lacas de cult in interiorul unitatii sanitare, scrie tion.ro. Femeile care vin pornite sa faca un avort se mai si intorc de pe aceasta cale, si cu interventia preotului.

silviu damse maternitatea bega
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005714 (s)