News Flash:

Moduri naturale de a scapa de alunite, veruci, puncte negre si petele aparute din cauza varstei

2 August 2016
5688 Vizualizari | 0 Comentarii
ulei de evitat
Moduri naturale de a scapa de alunite, veruci, puncte negre si petele aparute din cauza varstei
Acestea sunt cele 8 moduri naturale si cele mai eficiente de a scapa de alunite! In cele mai multe cazuri, alunitele nu provoaca niciun rau si reprezinta doar o problema cosmetica, dar aproape toti oamenii considera ca nu sunt atractive si vor sa scape de ele.
Alunitele, sau nevii melanocitari, sunt pete pe piele de culoare maro, neagra sau de culoarea pielii si apar ca rezultat al colectarii de melanocite. Si anume, melanocitele sunt celulele responsabile pentru producerea de pigment, substanta de colorare cunoscuta sub numele de melanina.
Alunitele pot fi netede sau dure, putin ridicate sau plate, cu sau fara par, si de obicei apar la varsta de 20-30 de ani. Aspectul acestora, precum si numarul lor, pot fi influentate de mai multi factori, cum ar fi expunerea la soare, genetica sau fluctuatiile hormonale.
De-a lungul timpului, unele dintre alunite pot disparea, dar nu toate dintre ele. Prin urmare, vom dezvalui cele mai eficiente metode pentru a rezolva aceasta problema in mod natural.
Cu toate acestea, este foarte important sa inspectati alunita pentru orice anomalii de culoare, diametru sau simetria frontierei inainte de a incepe sa utilizati unele dintre aceste cai de atac.
In cazul in care o alunita s-a schimbat intr-un fel, ar trebui sa consultati medicul dermatolog si asigurati-va ca nu sunt canceroase. Nu trebuie sa incercati sa tratati alunitele canceroase pe cont propriu.
Acestea sunt cele 8 remedii eficiente pe care le pregatiti acasa pentru a elimina alunitele, precum si alte probleme ale pielii, cum ar fi negii, verucile, punctele negre si petele:
Uleiul de ricin
Acest ulei benefic va ajuta sa eliminati alunitele si negii, deoarece actioneaza ca un discutient. Prin urmare, va dizolva si va elimina acele cresteri neobisnuite si nu va lasa cicatrici.
Cu toate acestea, retineti ca trebuie sa fiti rabdatori, deoarece aceasta metoda necesita mult timp, eliminand treptat alunitele, in straturi. Adaugati un varf de cutit de bicarbonat de sodiu la mai multe picaturi de ulei de ricin si adaugati o aspirina in amestec.
Apoi, frecati alunitele si lasati sa actioneze timp de cateva ore, pentru a se usca. Repetati procedura de doua ori pe zi, timp de o luna. De asemenea, puteti evita bicarbonatul de sodiu si sa folositi numai uleiul de ricin.

Aloe vera
Aloe vera este, de asemenea, un remediu natural eficient in procesul de eliminare sau albire a alunitelor. Ar trebui sa aplicati gelul de aloe vera proaspat direct pe alunita. Apoi, fixati cu un bandaj de bumbac si lasati-l timp de 3-4 ore, pentru a oferi suficient timp ca gelul sa se absoarba.
Usturoiul
Este una dintre cele mai bune remedii naturale in cazul alunitelor, deoarece include enzime care descompun multimea de celule care produc pigmentul. Aveti nevoie de un catel proaspat de usturoi pe care il zdrobiti, iar apoi aplicati pe alunita. Fixati cu un bandaj si lasati sa actioneze cateva ore sau lasati pe timpul noptii. Repetati acest lucru zilnic, pe o perioada de mai multe zile si veti observa cum alunita se desprinde in mod natural.
Uleiul de in
Alunitele pot fi eliminate in mod eficient cu ajutorul uleiului de in, asa cum le inmoaie si la atenueaza pe margini, iar acestea sunt apoi indepartate cu usurinta. Trebuie sa amestecati putin ulei de in, miere si seminte de in macinate, obtinand o pasta pe care mai apoi sa o aplicati pe alunite. Lasati pasta sa actioneze timp de o ora. Repetati aceasta procedura de 3 ori pe zi, timp de cateva saptamani.
Extractul din semintele de grapefruit
Extractul din semintele de grapefruit sunt bogate in flavonoide si vitamina E, asa ca elimina eficient alunitele si ale probleme ale pielii. Trebuie sa aplicati  picatura din extract pe zona afectata si sa fixati cu un bandaj sau un tifon. Lasati sa actioneze timp de cateva ore si repetati aceasta metoda de 2-3 ori pe zi, timp de o luna. Mai mult, extractul de seminte de grapefruit poate fi amestecat cu uleiul de avocado, intr-o ratie de 1:10. Aplicati amestecul peste alunite si lasati sa actioneze timp de 15 minute. Repetati aceasta procedura in fiecare zi, pana cand alunitele sunt complet disparute.
Sucul de ceapa
Sucul de ceapa are proprietati acide puternice, astfel incat poate elimina eficient alunitele si sa sporeasca tonul pielii. Cu ajutorul unei dischete demachiante, aplicati putin suc de ceapa pe alunite si lasati sa actioneze timp de o jumatate de ora. Apoi, clatiti si repetati aceasta metoda de 2-3 ori pe zi, timp de 3 saptamani. Puteti amesteca, de asemenea, otetul de mere cu sucul de ceapa in cantitati egale si sa aplicati pe zonele afectate, lasand sa actioneze tot 30 de minute. Repetati in fiecare zi, timp de 4 saptamani.

Otetul de mere
Otetul de mere este extrem de popular si un remediu natural eficient. Prin urmare, trebuie sa aplicati pe o discheta demachianta putin otet de mere si sa aplicati pe zona afectata, fixand cu un bandaj, pe care il lasati pana dimineata urmatoare. Ar trebui sa lasati otetul sa se usuce in mod natural pe alunita. Cu toate acestea, retineti ca otetul de mere poate agrava alunita la inceput, dar dupa cateva zile acesta va trata cu succes si in cele din urma sa o elimine, nelasand vreo cicatrice.
Uleiul esential de tamaie
Astringent natural, acest ulei esential va usca in mod eficient alunitele si vi la va scoate treptat. Trebuie sa-l combinati cu ulei de masline, in raport de 1:8. Apoi, aplicati combinatia pe zonele afectate si lasati sa actioneze timp de cateva ore. In scopul de a preveni aceste cicatrici, este recomandabil sa continuati tratamentul cateva zile dupa ce alunita a fost eliminata. Cu toate acestea, in cazul in care acest tratament va irita pielea, ar trebui sa nu mai continuati.

alunitele aloe vera usturoiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006224 (s)