News Flash:

Mitingul pentru centura Timisoarei promis de primarul Nicolae Robu, in aer

7 August 2016
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
rebreanu masini
Anuntat in mai multe randuri de primarul Nicolae Robu, mult-asteptatul protest pentru centura Timisoarei nu s-a mai tinut. Edilul-sef se scuza ca... a plouat, dar spune ca ii cheama pe timisoreni in strada la toamna, daca Guvernul Romaniei nu aloca niciun leu pentru centura de sud a orasului.

In 7 iunie 2016, proaspat reales primar al Timisoarei, Nicolae Robu anunta ca in doua sau trei saptamani ii cheama pe timisoreni in strada, pentru a protesta pentru centura de sud a Timisoarei. Iata ca sunt aproape doua luni de atunci si timisorenii n-au mai fost chemati la miting. Vremea a fost de vina, spune Robu.

"Nu ne-a lasat vremea, acum nu mai vine lumea, ca este plecata in vacanta. A plouat tot timpul. Il facem mitingul pentru centura, in toamna. Daca guvernul nu face un pas concret pentru centura Timisoarei, il facem. Pasul concret ar insemna introducerea la finantare a centurii Timisoarei prin operatiile pregatitoare. Nu se poate trece direct la lucrul pe teren, trebuie facute exproprieri, trebuie facut proiectul tehnic cu detalii de executie, trebuie lansata licitatia pentru executie, deci trebuie sa se faca ceva, macar primele etape, cu finantare. Prezenta in masterplan nu ne multumeste, acolo poate sa stea mult si bine. Pentru mine, implicarea guvernului devine credibila in momentul in care se aloca primele fonduri", a declarat Robu pentru tion.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007190 (s)