News Flash:

Mircea Radu, mesaj public dupa ce Catalin Maruta a adus caravana ”Din Dragoste” in emisiunea lui: ”Am stiut dintotdeauna ca...”

14 Noiembrie 2017
1339 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea

Mircea Radu a reactionat la scrut timp dupa ce Catalin Maruta a adus in platoul emisiunii sale caravana ”Din Dragoste”.Prezentatorul TV a spus totul despre impactul pe care emisiunea ”Din Dragoste” l-a avut in asupra romanilor.
Catalin Maruta a adus joi in platoul emisiunii sale caravana ”Din Dragoste”, iar momentul nu a putut fi ratat de Mircea Radu, realizatorul celebrei emisiuni.

Nostalgic, Mircea Radu a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook prin intermediul caruia marturiseste ca era constient de faptul ca emisiunea ”Din Dragoste” va scrie istorie si ca era extrem de apreciata si de concurenta.

”Am stiut dintotdeauna (inca de cand filmam la primul episod) ca Din Dragoste va fi o emisiune-fenomen. Ma bucur sa aflu acum (la multi ani dupa ultimul episod) ca si concurenta admitea asta si respecta valoarea emisiei noastre”, a scris Mircea Radu pe pagina personala 

 


mircea radu catalin maruta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.015544 (s)