News Flash:

Mircea Molot avea in biroul de la CJ Hunedoara un document care contine secrete de stat

3 Decembrie 2014
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea molot
Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, avea in biroul de la CJ un document care contine secrete de stat, pe care nu avea dreptul sa il detina, procurorii extinzand cercetarile si pentru aceasta infractiune, in dosarul in care este vizat pentru fapte de coruptie.
Mircea Molot (PNL) este audiat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie Alba, unde a fost citat sa se prezinte in dosarul de coruptie in care, in 7 noiembrie, au fost facute perchezitii la Consiliul Judetean Hunedoara, la locuinta sa din Deva, precum si la sediile a sapte firme, tot din Deva.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Mircea Molot ar fi fost chemat la DNA pentru ca ar fi in atentia anchetatorilor pentru noi fapte, initial el fiind suspectat de trafic de influenta, intr-un dosar in care in 3 februarie 2014 a fost inceputa urmarirea penala in rem.
Potrivit unor documente ale anchetatorilor, obtinute de MEDIAFAX, anchetatorii au gasit la perchezitiile facute in biroul lui Molot de la CJ Hunedoara un document clasificat ca secret de stat, nivel "secret". Astfel, procurorii au extins urmarirea penala si cu privire la savarsirea infractiunii de detinerea fara drept a unui document ce contine informatii secrete de stat. Detalii pe Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004632 (s)