News Flash:

Mircea Lucescu ar putea prelua pe AS Monaco

12 Mai 2016
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea lucescu
Mircea Lucescu va pleca de la Sahtior, iar presa internationala ofera tot mai multe destinatii pentru tehnicianul roman. Dupa ce turcii au scris ca romanul va ajunge la Fenerbahce, Galatasaray sau Trabzonspor, acum francezii noteaza ca tehnicianul in varsta de 70 de ani va antrena in Ligue 1.
Presa din Hexagon scrie ca Lucescu are sanse importante de a veni la AS Monaco. Zilele lui Leonardo Jardim pe banca celor de la Monaco sunt numarate, iar Lucescu si Claude Puel sunt variantele dintre care sefii echipei vor alege noul antrenor.
Cu o etapa inainte de finalul campionatului, AS Monaco se afla pe locul trei, cu 62 de puncte, la doua puncte in fata celor de la Nice. Pozitia a treia din Ligue 1 permite accesul in preliminariile UEFA Champions League.
In urma cu cateva zile, la ProSport LIVE, Constantin Anghelache nu nega posibilitatea ca Lucescu sa preia o echipa din Franta.
"Mi-a spus ca va merge la un club mare pentru ca nu mai are timp sa stea ca la Sahtior 10-12 ani, se va duce acolo unde sa joace in Champions League. Stiu despre ce echipa este vorba, dar e dreptul lui sa spuna numele echipei. Il duce gandul sa revina in Italia sau Turcia... se poate adauga si Franta pe aceasta lista", a declarat Anghelache la ProSport LIVE.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004806 (s)