News Flash:

Mircea Geoana sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului

4 Iunie 2015
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
geoana
Senatorul Mircea Geoana a anuntat ca a decis sa sustina motiunea de cenzura impotriva Guvernului, pe care PNL intentioneaza sa o depuna pe 5 iunie, afirmand ca perpetuarea "sultanatului lui Ponta" reprezinta cea mai proasta varianta pentru tara.
"Am decis sa sustin motiunea de cenzura impotriva guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezinta cea mai proasta varianta pentru tara. Acelasi guvern care a blocat in mod cinic dreptul romanilor din strainatate sa voteze in noiembrie 2014 recidiveaza. Modul in care Ponta si camarila sa se raporteaza la votul prin corespondenta si la romanii care traiesc in afara granitelor tarii arata clar ca nu le pasa nici de viata, nici de parerea copiilor si fratilor nostri care isi castiga existenta in strainatate. Multi dintre ei s-ar intoarce si maine acasa daca ar avea conditii decente de trai si un loc de munca prin care sa-si intretina familiile. Daca Victor Ponta ar fi pe jumatate preocupat de guvernare cum este de viitorul dlui Sova, poate ca aceste deziderate ar fi in curs de rezolvare", scrie pe Facebook Mircea Geoana, fost presedinte PSD si fondator al Partidului Social Romanesc.
Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, marti, ca PNL va depune motiunea de cenzura pe 5 iunie, citirea sa va fi cel mai probabil saptamana viitoare, iar dezbaterea peste inca o saptamana. Mediafax.ro

pnl ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005105 (s)