News Flash:

Mircea Basescu, in prima sa zi la serviciu dupa ce instanta i-a permis sa paraseasca domiciliul

19 Ianuarie 2015
1584 Vizualizari | 1 Comentarii
Mircea Basescu este luni la serviciu, intre orele 12,00 si 15,00, conform deciziei instantei de judecata, fiind prima sa zi de lucru dupa o absenta de peste o jumatate de an, perioada in care a fost arestat preventiv si, ulterior, judecat sub arest la domiciliu.

Conform magistratilor Tribunalului Constanta, Mircea Basescu poate sa plece de acasa la serviciu in doua zile ale fiecarei saptamani — luni si miercuri, timp de cate trei ore, la o firma din portul Constanta pe care acesta o administreaza.
Decizia a fost atacata in instanta de catre procurorii DNA, contestatia fiind respinsa ca nefondata de catre Curtea de Apel, printr-o hotarare definitiva.
Mircea Basescu si Marian Capatana, ambii aflati in arest la domiciliu, sunt judecati in procesul de santaj in care sunt implicati cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel zis Bercea Mondial.
Pe 23 iunie 2014, procurorii DNA — Serviciul teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata a cinci inculpati in dosarul in care este implicat si Mircea Basescu. Acestia sunt ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, aflat in stare de arest preventiv pentru santaj cu circumstante agravante in stare de recidiva, fiica lui Bercea, Izaura Anghel, precum si minorul de 17 ani, Grinica Anghel — pentru santaj cu circumstante agravante, cei doi aflandu-se sub control judiciar.Trimisi in judecata pentru santaj au mai fost fiul lui Bercea, Florin Anghel, care este in penitenciar pentru executarea pedepsei intr-o alta cauza, si mama acestuia si a Izaurei, Fanica Anghel, arestata intr-un alt dosar.
In acelasi dosar, Mircea Basescu si Marian Capatana sunt judecati pentru trafic de influenta si respectiv complicitate la trafic de influenta.
AGERPRES

mircea basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005403 (s)