News Flash:

Mircea Badea, reactie violenta la adresa lui Catalin Tolontan

24 August 2016
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea badea
Dupa ce Procurorul general al Romaniei a declarat ca rezultatele testelor de eficienta pe unul dintre loturile Hexi Pharma sunt „si pozitive si negative”, cei mai multi au pus sub semnul intrebarii ancheta desfasurata de Catalin Tolontan. S-a speculat ca descoperirile Gazetei Sporturilor au fost facute doar pentru a inchide firma de dezinfectanti.
Cel care a avut o reactie extrem de violenta la adresa lui Tolontan este Mircea Badea. Prezentatorul de la Antena 3 a spus ca dezvaluirile din dosarul dezinfectantilor sunt “mizeriile demente si eronate” si ca jurnalistul GSP ar trebui anchetat de catre DIICOT.
„Vai, a descoperit Tolontan faxul c*rului roz in care compania vietii ii zicea lu’ ISU la un moment dat ca ar avea un eveniment in fosta fabrica de papuci, inclusiv in clubul Colectiv! Aha!!! Deci ISU trebuia sa ia la cunostinta pe baza acestui fax ca exista un club denumit Colectiv. Jos Arafat!
Ooook! ISU a trimis catre compania de cantaciosi doar niste recomandari. Nu a detasat niste efective de pompieri asa cum se cuvine la orice eveniment care se face in orice moment in orice hruba din aceasta capitala hipstereasca.
Legea in tara asta e facuta prost. Stupid. Fiecare local trebuie sa aiba mobilier si obiecte de decor din materiale ignifuge. O aberatie. Dar ma doare in cot. Legea e lege. Coruptia ucide. Eu, daca as fi Arafat, as inchide absolut tot. Cu legea in mana. Cand capul personal nu ne ajuta deloc, trebuie ca Arafat sa-si dea demisia”, a scris Mircea Badea pe blogul sau.
Catalin Tolontan a incercat insa sa se apere, postand pe blogul sau argumentele pentru care considera ca datele furnizate de Procurorul general al Romaniei incearca, de fapt, sa ascunda adevarul.
“Astazi, intrebat despre dosarul Hexi Pharma, Augustin Lazar a fost atit de confuz incit multa lume a priceput ca diluarea dezinfectantilor Hexi Pharma a fost o chestie asa, o gluma de autobaza, si ca rezultatele de la Institutul Cantacuzino arata ca diluarea se incadreaza in norme legale. Moment in care televiziunile au preluat ce-au inteles, iar fostul ministru Eugen Nicolaescu a declarat: <<Deci a fost un scandal artificial si, din punctul meu de vedere, provocat special ca sa se distruga aceasta firma romaneasca>>”, scris Tolontan pe blogul sau.
“Daca statul alege sa taca,  se va crea senzatia, evident de mare interes pentru sefii din sanatate care stiu adevarul crud si se tem de procesul penal ce va veni, ca or fi fost dezifectantii Hexi Pharma diluati, dar nu conteaza, ca erau eficienti. Poate ca asta vor unii oameni care au capturat statul. Numai ca faptele sint incapatinate.
E o gluma cinica. Nu, dezinfectantii falsificati nu erau eficienti! Legea arata clar ca, atunci cind un biocid este autorizat in Europa si in Romania, testele de eficacitate sint mult mai extinse decit cele ale caror rezultate le-a balmajit procurorul general ET. O societate isi probeaza maturitatea cind urmareste faptele pina la capat”, a mai adaugat Tolontan.

catalin tolontan tolontan mircea badea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006012 (s)