News Flash:

Un leac de top: Ce se intampla daca bei lapte cu usturoi

19 August 2016
43626 Vizualizari | 0 Comentarii
lapte cu usturoi
Usturoi cu lapte? Da! Nu e nicio ciudatenie. Te ajuta pentru a preveni mai multe afectiuni
Ai incercat vreodata sa pui usturoi in lapte? Daca ai facut-o din pura curiozitate ai avut o sclipire de geniu! De ce? Pentru ca alicina din usturoi si laptele, impreuna, sunt ca un pumn de medicamente pentru organismul tau.
Alicina protejeaza inima si vasele de sange. Usturoiul este recunoscut pentru scaderea tensiunii arteriale si e de mare ajutor in curele de slabite: scade nivelul grasimilor din sange si reduce grasimea abdominala (face arderile mai usoare).
Un studiu realizat de specialisti in sanatate din cadrul guvernului american dezvaluie efectele incredibile pe care le au usturoiul si laptele combinate. Studiul a costat 150 de milioane de dolari, iar persoanele care au consumat lapte cu usturoi au fost monitorizate mai multa vreme. Concluziile studiului, mai jos:
Cura de slabire cu usturoi
Aceasta femeie pune usturoi sub perna copilului in fiecare seara. Motivul te va convinge si pe tine
– dupa aproximativ un an in care a fost urmat acest remediu, persoanele hipertensive si-au imbunatatit starea. Statistica a aratat ca mortalitatea in randul pacientilor care au urmat un tratament medicamentos pentru tratarea inimii a fost de 70%, spre deosebire de cei care nu au luat niciun tratament medicamentos si au preferat remediile naturiste precum laptele cu usturoi;
– ajuta la eliberarea grasimilor din sange, reducand colesterolul rau (LDL).
Cum se prepara reteta
Ia 2 capatani de usturoi din piata si indeparteaza foitele. Zdrobeste usturoiul si adauga-l in 250 de mililitri de lapte. Fierbe compozitia la foc mic timp de 30 de minute, apoi strecoara. Din laptele strecurat nu ai voie sa consumi mai mult de o lingura o data, de trei ori pe zi, intre mese. Tratamentul isi arata efectele dupa aproximativ 3 pana la 5 luni.
Alte proprietati ale usturoiului: este eficient impotriva streptococilor, ajuta la prevenirea bolilor arteriale, este eficient in curele de detoxifiere, amelioreaza simptomele diabetului zaharat de tip 2, reintinereste ficatul, ajuta la digestie prevenind bolile de stomac, este de mare ajutor in problemele aparatului genital feminin.

alicina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005652 (s)