News Flash:

MIRACOL! Acest barbat s-a vindecat de cancer cu ceai de papadie

14 Decembrie 2015
1757 Vizualizari | 1 Comentarii
ceai de papadie
Cercetatorii au confirmat faptul ca radacina de papadie este mai eficienta decatchimioterapia, deoarece medicamentele distrug pe langa celulele canceroase, si celulele sanatoase, acesta fiind motivul pentru care persoanele bolnave carora le sunt administrate aceste medicamente, se simt foarte rau, in timp ce radacina de papadie promite faptul ca distruge doar celulele canceroase.

Un grup de cercetatori de la Departamentul de Chimie si Biochimie de la Universitatea din Windsor, Canada, au efectuat o cercetarea asupra acestei plante, iar rezultatele au adus o noua speranta pentru toti cei care sufera de cancer. 

Siropul sau ceaiul din radacina de papadie face ca celulele afectate sa se dezintegreze in maxim 48 de ore, iar ceea ce cercetatorii au mai descoperit, este ca nici o celula sanatoasa nu a fost afectata. Cercetatorii de asemenea, cred ca un tratament continuu cu aceasta radacina poate distruge celulele canceroase, ceea ce i-a determinat sa dezvolte aceasta cercetare, pana la punctul in care vor reusi sa ofere intregii planete, antidotul aceste boli necrutatoare. 

John DiCarlo, de 72 de ani, a fost diagnosticat cu cancer (leucemie) si el a suferit unele tratamente conventionale cu medicamente agresive. Acum 3 ani, dr. Hamm l-a trimis acasa sa-si petreaca ultimele zile din viata alaturi de familie, intrucat nu mai avea ce sa-i faca. 

Medicii s-au luptat timp indelungat sa gaseasca o solutie eficienta pentru el, insa nu au avut succes. Cand a ajuns acasa, unul dintre apropiati, l-a sfatuit sa bea in fiecare zi cate 3 cani de ceai din radacina de papadie. Avand in vedere ca oricum nu mai avea alte optiuni, a hotarat sa faca si acest tratament. Nu mare i-a fost mirarea cand a observat dupa patru luni ca boala a intrat in remisie. Azi ,la varsta de 72 de ani, dupa 3 ani de cand medicii nu-i mai acordau nici o sansa, John se bucura de viata si se simte mai bine ca niciodata. 

Incepem prin a gasi o radacina mai mare de papadie. Dupa ce ati gasit planta, sapati adanc in pamant, pentru a o scoate cu usurinta. Dupa ce ati scos-o, trebuie neaparat sa o spalati foarte bine. Dupa ce ati spalat-o foarte bine, taiati radacina in bucati foarte mici si lasati-le in apa rece pentru 30 de minute. Dupa scurgerea celor 30 de minute, strecurati radacinile, si puneti-le intr-o tava. Bagati tava la cuptor la o temperatura de 140 de grade, timp de 20 de minute. 

Veti avea acum o radacina de papadie pregatita pentru a fi facuta ceai. 

Pentru a face ceaiul minune veti avea nevoie de: 

2 linguri de radacina uscata de papadie 

300 de ml de apa 

Puneti apa si radacina uscata intr-un ibric si fierbeti-le timp de 10 minute. 

Dupa fierbere, luati de pe foc ibricul si lasati continutul sa se linisteasca, acoperit cu un capac. 

John a consumat 250 ml de ceai de trei ori pe zi, reusind sa vindece leucemia. (sursa: secretele.com, Cristian Iacov)

chimioterapia celulele canceroase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004971 (s)