News Flash:

Mirabela Dauer, OPERATA DE URGENTA! Medicii i-au extirpat un rinichi

30 Ianuarie 2018
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
mirabela

Mirabela Dauer a fost operata de urgenta, din cauza unor probeme la rinichi. Pentru ca situatia s-a agravat, medicii i-au extirpat unul dintre rinichi. Raoul, cel care colaboreaza de ani buni  cu artista a vorbit despre starea de sanatate a acesteia.
In urma unor analize, Mirabela Dauer a descoperit ca are o formatiune cancerigena incipienta la nivelul unui rinichi.

„Despre Mirabela Dauer stiu de la ea totul, cert este ca ea este un om care are grija de sanatatea ei. La ultimile analize i s-a gasit o tumora la rinichi, pozitionata gresit si a fost necesara extirparea rinichiului si a pietrei, a tumorei. Operatia a avut loc azi si acum este la terapie, ea a vrut ca totul sa se intample discret. Dar nu va fi nevoie sa stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxata, nu va merge cu mine in turneu, operatia o impiedica sa ajunga in SUA acum, vreau sa spun ca stiam de operatie, a fost tinuta ascunsa. Ea a fost foarte curajoasa si a primit vestea matur. Nu este singura, are alaturi persoane dragi care sunt pregatiti sa o ajute oricand. (…) Sa clarific, a fost vorba de o amenda am platit-o in ultima zi si asta a fost norocul meu sa o platesc la timp si nu am patit nimic. ” a declarat Raoul la Antena Stars.

La inceputul acestui an, Mirabela Dauer a acordat un interviu in care a explicat ca nu i-a fost deloc usor sa ajunga celebra si sa faca ceea cei place cel mai muklt, si anume sa cante si sa incante publicul.


mirabela dauer operata medicii rinichi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007483 (s)