News Flash:

Mioara Velicu: „Despartirea este extraordinar de grea...”

16 Iulie 2017
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
mioara velicu
Invitata de curand in cadrul unei emisiuni TV, interpreta de muzica populara Mioara Velicu a declarat prin ce momente grele a trecut acum cativa ani, momente pe care a reusit sa le accepte si sa le depaseasca doar cu ajutorul unui psiholog
03
Sotul artistei, Nicolae Martinescu, s-a stins din viata, in urma cu trei ani, moment care a marcat-o profund pe sotia sa.
”Acum trei ani, am pierdut iubirea vietii mele, mi-e foarte greu, dar am trecut peste momentele grele cu ajutorul publicului. Am reinceput sa cant dupa un an. Mi-a fost foarte greu. Am fost la psiholog, o singura data, dar mi-a fost de ajuns. Mi-am pierdut si sora, si mama si tata, dar aici a fost o lovitura groaznica. De aceea sfatuiesc pe oricine sa fie extrem de toleranti in cuplu, pentru ca despartirea este extraordinar de grea si nu-ti mai aduce nimeni inapoi ce-ai pierdut. El era un barbat mai aspru. In momentul in care-i greseai, nu se mai intorcea niciodata. Nu te mai ierta, se intorcea si pleca. Nu as fi tolerat infidelitatea lui, dar nici eu nu i-am gresit niciodata pentru ca stiam ca l-as pierde. Buletinul meu expira in 2077 si e musai sa traiesc pana atunci…”, a marturisit indragita interpreta Mioara Velicu, in cadrul unei emisiuni TV.
Sursa foto: radiorenasterea.ro

mioara velicu psiholog nicolae martinescu sotia sa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004864 (s)