News Flash:

Minunea de la Timisoara. Surpriza de proportii pentru soferi

22 Decembrie 2014
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
Acest sfarsit de saptamana a adus soferilor timisoreni ceea ce nici macar nu sperau. Pretul benzinei a coborat sub 5 lei litrul! Daca aveti chef de calatorii, acum e momentul sa mergeti sa faceti plinul pentru ca nu se stie cat va tine minunea.
Cine s-a dus sambata dimineata la benzinarie, a avut o surpriza. Pretul la combustibili a scazut din nou. Cine a stiut unde sa mearga la Timisoara sa alimenteze a plecat de la pompa cu zambetul pe buze: benzina a scazut la mai putin de cinci lei pe litru! E drept nu peste tot avem acelasi pret. Dar, pe Calea Torontalului, la iesirea din Timisoara, doua benzinarii ofereau un pret de 4,99 de lei pe litrul de carburant. Semnalul era dat inca de vineri, de dimineata pana seara pretul a scazut de doua ori, la orele serii fiind deja 5,09 lei pe litrul de benzina. Minunea s-a intamplat la primele ore ale diminetii de sambata, atunci litrul de benzina a scazut sub 5 lei.

Petrom a ieftinit benzina si motorina
 
Semnalul este dat cea mai mare companie petroliera de pe piata romaneasca, care anunta in weekend reduceri la preturile practicate la carburanti. De obicei, statia de benzina a acestei companii, situata in Calea Torontalului pe sensul de intrare in Timisoara, ofera cel mai mic pret din oras pentru aceasta firma. Pe sensul opus, pe drumul de iesire din Timisoara, este situata benzinaria unei alte companii concurente. Iar aceasta, de cele mai multe ori isi ajusteaza preturile in functie de concurenta de pe strada. Deci, benzina a ajuns la 4,99 lei pe litru, iar motorina, la 5,27 lei.
Avand in vedere ca exista reduceri la final de saptamana, este de asteptat ca pretul sa creasca putin de luni, scrie tion.ro.
Soferii romani sunt „prinsi” in razboiul barilului. Piata mondiala a scazut semnificativ la acest capitol, de la peste 100 de dolari barilul acum cateva luni, s-a ajuns la 60 de dolari, ceea ce s-a tradus in scaderea preturilor practicate la pompa.  Furnizorii s-au tinut de cuvant si chiar au ajustat preturile in functie de evolutia de pe piata mondiala. Cine stie la ce preturi s-ar fi ajuns daca Guvernul nu inventa acea taxa suplimentara impusa pe fiecare litru....

pretul benzinei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006214 (s)