News Flash:

Minune pe Bega! Timisoara revine fabulos si castiga in fata Craiovei in Liga I

23 August 2016
993 Vizualizari | 0 Comentarii
acs poli
ACS Poli Timisoara a invins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 3-2 (1-0), luni seara, pe teren propriu, in ultimul meci din etapa a cincea a Ligii I de fotbal. 
Poli, care a pornit cu o penalizare de 14 puncte, a reusit primul succes din actuala stagiune, dupa patru esecuri consecutive. Saptamana trecuta, Poli pierdea acasa cu 0-5 meciul cu FC Botosani. 
CSU Craiova, care venea dupa trei victorii consecutive, a facut cel mai slab joc al sau din acest campionat, desi a fost timp de 14 minute liderul Ligii I (minutele 68-82). 
Prima repriza a fost una foarte slaba, dar gazdele au reusit sa deschida scorul pe finalul sau dintr-un penalty transformat de Andrei Artean (45), dupa un fault comis de Stephane Acka asupra lui Cristian Barbut, in afara careului. Doua minute mai devreme, arbitrul Robert Dumitru nu a acordat nimic cand fundasul Alin Seroni a deviat in corner cu mana mingea trimisa de Rambe. 
Craiovenii au reusit sa intoarca scorul in decurs de opt minute dupa pauza, egaland din penalty, prin bulgarul Hristo Zlatinski (61), in urma unei interventii a lui Seroni la Andrei Ivan, si prin reusita lui Nuno Rocha (68). 
CSU Craiova s-a retras in aparare si Poli a primit un nou penalty, usor acordat, dupa un duel intre Apostol Popov si Marius Croitoru, Andrei Artean (82) reusind dubla. Gazdele au dat lovitura pe final, prin Cristian Barbut (90), pe contraatac. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005767 (s)