News Flash:

Minivacanta de 1 Mai I Decizia luata de CFR Calatori cu privire la trenurile care circula spre Litoral si Valea Prahovei

25 Aprilie 2018
871 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1

Trenurile catre cele mai solicitate destinatii pentru minivancata de 1 Mai, respectiv spre Litoral si Valea Prahovei, vor fi suplimentate cu vagoane, a anuntat, miercuri, CFR Calatori.
Potrivit unui comunicat de presa transmis miercuri de CFR Calatori, in perioada 27 aprilie - 2 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile catre cele mai solicitate destinatii, in special cele spre Litoral si Valea Prahovei si vor fi asigurate legaturi cu principalele judete din tara.

„In plus, fata de trenurile existente in graficele de circulatie, vor fi asigurate legaturi cu trenuri directe din Bucuresti Nord, Timisoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brasov, Iasi si Suceava spre Constanta si statiunile de pe Litoral, inclusiv Mangalia. De asemenea, va fi suplimentat numarul de case de bilete deschise publicului calator din statii in functie de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri”, se arata in comunicatul citat.

Potrivit sursei citate, studentii pot calatori gratuit conform legii, iar toti pasagerii pot beneficia de reduceri sau discounturi, astfel ca pentru calatoria dus-intors se acorda reducere de 10%.
Pentru evitarea aglomeratiei din ziua plecarii trenului, CFR Calatori recomanda pasagerilor sa-si procure din timp legitimatiile de calatorie, care pot fi achizitionate online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gari; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizati.

Pretul unui bilet pentru ruta Bucuresti – Constanta si retur este 108,10 lei, potrivit CFR.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004720 (s)