News Flash:

Ministrul Sanatatii, la deschiderea Cursului de Terapie Intensiva la Timisoara

10 Octombrie 2015
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
banicioiu 1
Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a participat joi seara la deschiderea Cursului National de Ghiduri si Protocoale in Anestezie, Terapie Intensiva si Medicina de Urgenta de la Timisoara, manifestare aflata la cea de-a XIII-a editie. Vineri, ministrul este asteptat la Institutul de Cardiologie de la Timisoara, dar si la alte spitale din oras.
Directorul Spitalului Judetean Timisoara, Marius Craina, i-a lansat ministrului Sanatatii invitatia de a vizita institutia pe care o conduce.
„La deschiderea cursului de Terapie Anestezie Intensiva a fost prezent ministrul Sanatatii si il asteptam si la spital, i-am lansat invitatia de a ne vizita”, a spus Marius Craina.
Si la Institutul de Cardiologie este asteptat ministrul, dar cei din conducerea acestei unitati sanitare nu stiu daca acesta va veni. Se pare ca ministrul va avea o intalnire si la Mitropolie, scrie tion.ro.
Editia a XIII-a a Cursului National de Ghiduri si Protocoale in Anestezie, Terapie Intensiva si Medicina de Urgenta are loc in perioada 8-10 octombrie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, manifestare a carei calitate in continua crestere de–a lungul anilor a impus recunoasterea europeana de catre European Society of Anesthesiology (ESA), in prezent ajungand a fi unul din evenimentele stiintifice anuale cu cea mai larga amploare si expunere.
Manifestarea este organizata de Asociatia pentru Anestezie Terapie Intensiva „Aurel Mogoseanu Timisoara” in colaborare cu Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva, Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” Timisoara si Societatea de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005220 (s)