News Flash:

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, replica pentru Klaus Iohannis: "Pai cine a promulgat Legea Bugetului de Stat acum cateva luni?"

23 Mai 2018
1543 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta vasilescu 1

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se intreaba retoric, pe Facebook, in replica la afirmatiile presedintelui Klaus Iohannis, cine a promulgat legea bugetului de stat acum cateva luni si daca seful statului nu mai stie ce a semnat.

"Klaus Johannis: "Mai aveti bani de pensii si salarii?" Pai cine a promulgat Legea Bugetului de Stat acum cateva luni? Nu mai stie ce a semnat?", a scris, marti seara, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca Executivul trebuie sa explice daca mai are bani pentru pensii si salarii pana la finalul anului si ce are de gand sa faca cu Pilonul II, in contextul discutiilor din ultimele zile.

"Se discuta despre Pilonul II de pensii. Din pacate pana si cei de la PSD se contrazic, ba se desfiinteaza, ba nu, ba se suspenda, ba nu, ba e proiect asumat, ba e neasumat. O harababura totala. Lumea isi pune intrebarea de ce s-a creat aceasta incertitudine din partea PSD, ce tintesc? Nu s-au inteles intre ei? Greu de crezut. Unii isi pun intrebarea daca acesti bani, daca se suspenda Pilonul II vor fi folositi in alta parte. Ei trebuie sa ne dea un raspuns. Cred ca Guvernul si PSD trebuie sa raspunda public documentat la doua intrebari: Ce aveti de gand cu Pilonul II de pensii? Mai aveti bani pentru pensi si salarii pana la sfarsitul anului?", a declarat marti presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa Guvernului Dancila: Mai aveti bani pentru salarii si pensii pana la sfarsitul anului

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006158 (s)