News Flash:

Ministrul Justiţiei, huiduit cand a ajuns la Penitenciarul Gherla

26 Septembrie 2016
1458 Vizualizari | 0 Comentarii
raluca pruna
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a fost huiduit, luni, cand a ajuns la Penitenciarul Gherla, in fata caruia peste o suta de angajati protesteaza cerand majorarea salariilor. La Penitenciarul Poarta Alba din Constanta au protestat circa 50 de sindicalisti, transmit corespondentii MEDIAFAX.
Peste 100 de angajati ai Penitenciarului Gherla protesteaza, luni, in fata institutiei, nemultumiti de conditiile de munca si cerand majorarea salariilor, eliminarea inechitatilor salariale, a deficitului de personal si demiterea ministrului Justitiei pentru "incapacitate profesionala". Protestatarii vor drepturi salariale similare angajatilor din sistemul de aparare.
Protestatarii au bannere cu mesaje precum "Muncim pe datorie, rusine sa va fie", "Legea trebuie aplicata, nu incalcata" si "Stop discriminarii".
Totodata, cei peste o suta de angajati ai Penitenciarului Gherla care protesteaza au adus si pungi cu prune.
De asemenea, protestatarii ai scandat "Demisia", "Rusine sa va fie", "Jos ministrul mincinos" si "Jos Guvernul mincinos".
In momentul in care ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a ajuns la Penitenciarul Gherla, protestatarii au huiduit.
Unul dintre liderii angajatilor a declarat ca protestatarii asteapta o intalnire cu ministrul Justitiei pentru a-i aduce la cunostinta nemultumirile pe care le au.

constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006440 (s)