News Flash:

Ministrul Corina Suteu, FACUTA PRAF! "Aceasta RUSINE NATIONALA..."

30 August 2016
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
Corina Suteu
Bogdan Stanoevici, fost ministru pentru Diaspora, a facut un apel public catre Dacian Ciolos, sustinand ca "ministerul Culturii a devenit o intreprindere ce trebuie sa furnizeze bani unui grup constituit in jurul persoanei care ocupa functia de ministru, tovarasa Corina Suteu".
"Domnule prim ministru Dacian Ciolos, cu tot respectul, nu veti putea spune niciodata ca nu ati stiut... Nu puteti sa inchideti ochii la infinit, cunoscand ilegalitatile comise de unul dintre ministrii din guvernul dvs. Exista riscul unor interpretari scandaloase. Ministerul Culturii a devenit o intreprindere ce trebuie sa furnizeze bani unui grup constituit in jurul persoanei care ocupa functia de ministru, tovarasa Corina Suteu. Este drept ca alcatuirea acestui grup a inceput sub bagheta magica a lui Vlad Alexandrescu prin aducerea unor consilieri, gen Andrei Rus si altii. De asemeni tot in perioada V. Alexandrescu un membru cheie al grupului si principal beneficiar al jafului oficial ce se pregateste, a fost adus in C.A. de la Radef Romania Film. Este vorba de onorabilul Tudor Giurgiu, cel care a realizat prima gaura financiara la TVR, (25.000.000 euro) atunci cand era Presedintele institutiei. T.G. fiind proprietar de sali de cinema si distribuitor de filme. Adica exact obiectul de activitate al Radef Romania Film", se arata in apelul public facut de Bogdan Stanoevici, fost ministru pentru Diaspora si fost secretar de stat in ministerul Culturii.
Stanoevici enumera persoanele care se afla in grupul Corinei Suteu, despre care spune ca sunt "ceea ce in dictionar se numeste : Grup Infractional Organizat", nominalizandu-i pe membrii CA ai Centrului National al Cinematografiei.
"Va prezint spre cunoastere si intelegere membrii CA de la CNC:
Alex Traila – consilier al doamnei ministru Suteu, fost angajat al domnului Tudor Giurgiu, la TIFF, pana in ianuarie 2016.
Andrei Rus – consilier al doamnei ministru Suteu, fost selectioner la festivalul NEXT, patronat de doamna Ada Solomon si fost bursier al APFR, prezidata de Tudor Giurgiu.
Oana Radu – fost adjuncta a doamnei ministru Suteu la conducerea ICR New York, in prezent partener cu domnia sa in cadrul persoanei juridice americane Romanian Film Initiative, alaturi de Mihai Chirilov, asociat al domnului Tudor Giurgiu la TIFF.
Horia Romanescu – director de programe al TVR, instalat in functie in 2006, de catre directorul general al TVR de atunci, domnul Tudor Giurgiu.
Melinda Boros – multi ani organizator in cadrul TIFF, festival patronat de domnul Tudor Giurgiu.
Lucian Pricop director UCIN adjunctul lui Laurentiu Damian, director al Studioului Video al Ministerului Culturii.
A spus cineva INCOMPATIBILITATE? Domnule Prim Ministru Dacian Ciolos, chiar vreti sa ne convingeti ca stiti si inchideti ochii la toate aceste ilegalitati?", mai scrie Bogdan Stanoevici pe pagina sa de Facebook.
Acesta precizeaza ca actualul ministru al Culturii forteaza semnarea ordonantei de urgenta care sa impuna o noua lege a cinematografiei.
"Efectul acestei OUG, daca va fi semnata de Premier, va fi accesul la toate fondurile pentru Cinematografie, pentru grupul pe care-l conduce Corina Suteu. Sau poate ca de fapt, seful este chiar Tudor Giurgiu... Cine mai stie? Aici las pe mana Justitiei sa stabileasca...Dar mai mult decat atat, doamna C. Suteu isi organizeaza propriile intrari financiare aducand in minister un nou Secretar General Adjunct si un nou Director la Resurse Umane, de la Centrul Cultural Arad. De ce de la Arad? Simplu, Centrul Cultural Arad finanteaza actiuni culturale organizate de diverse ONG-uri cu bani veniti de la Ministerul Culturii. Iar printre aceste ONG-uri gasim doua in care Corina Suteu este membru fondator. A spus cineva incompatibilitate sau conflict de interese? Se pare ca nu. Probabil pentru ca sunt doar niste banale ilegalitati".
Ordonanta la care face referire Bogdan Stanoevici a fost deja publicata pe site-ul ministerului Culturii. Aceasta prevede taxe mai mari pentru cinematografe, televiziuni, furnizorii de internet si telefonie.
"Domnule Prim Ministru Dacian Ciolos, nu veti putea spune ca n-ati stiut. Verificati si veti vedea... Crunta si mizerabila realitate a activitatii doamnei ministru Corina Suteu, aceasta rusine nationala. Poate ca macar intr-al 12-lea ceas", concluzioneaza fostul secretar de stat in ministerul Culturii.

corina suteu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004944 (s)