News Flash:

Ministerul Educatiei: Academia "Al. I. Cuza" a propus retragerea titlului de doctor al lui Robert Negoita

24 Iulie 2016
992 Vizualizari | 0 Comentarii
robert negoita2
Ministerul Educatiei anunta ca CNATDCU a primit cererea Academiei de Politie "Al. I. Cuza" privind retragerea titlului de doctor in cazul primarului Sectorului 3, Robert Negoita, institutia de invatamant constatand ca lucrarea de doctorat este plagiata.
"Secretariatul CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Politie Al. I. Cuza, la solicitarea privind teza de doctorat a primarului Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita. In documentul trimis CNATDCU, academia constata ca teza de doctorat a acestuia este plagiata si propune retragerea titlului de doctor", a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Mirabela Amarandei.
Solicitarea Academiei de Politie a fost trimisa vineri Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU).
Robert Negoita este doctor in Stiinte Juridice din anul 2012, cand si-a dat doctoratul la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", teza fiind intitulata "Criza economico-financiara si impactul acesteia asupra echilibrului social".

cnatdcu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004872 (s)