News Flash:

Mii de timisoreni au iesit in strada. Piata Operei s-a umplut de manifestanti

5 Noiembrie 2015
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
protest timis4
Aproximativ patru mii de persoane s-au adunat, miercuri seara, in Piata Operei, din Timisoara, scandand lozinci antiguvernamentale si purtand pancarte pe care scrie, intre altele: "32 de ingeri ne-au dat noua aripi". Manifestatii au avut loc si in Cluj, Brasov, Galati, Iasi, Sibiu, Craiova, Bacau, Arad, Ploiesti si alte orase. Marsul de la Cluj s-a incheiat cu un moment de reculegere si scandari impotriva Bisericii.
Mitingul de la Timisoara, la care au participat aproximativ 4.000 de persoane, a luat sfarsit, iar oamenii au inceput sa plece catre casele lor, la ora transmiterii acestei stiri in Piata Victoriei ramanand aprinse lumanari in memoria victimelor incendiului de la Colectiv.
Mitingul s-a incheiat fara alte incidente, iar spectatorii de la Opera au iesit pe usile laterale, cea principala, in fata careia avea loc actiunea de protest, fiind blocata.
Miercuri seara, in paralel cu protestul din Piata Victoriei, are loc spectacolul de opera ”Barbierul din Sevilla”. In pauza spectacolului, oameni iesiti in balconul Operei din Timisoara au fost loviti cu oua de catre unii dintre protestatari.
Initial, in Piata Victoriei, fosta Piata Operei, din Timisoara, s-au adunat, miercuri seara, aproximativ doua mii de persoane, scandand lozinci antiguvernamentale si purtand pancarte pe care scrie "32 de ingeri ne-au dat noua aripi", "Hei, ce faci, Dottore?", "Nu doar demisii vrem, ci si schimbare", "Demonstram, ne implicam, perseveram". Pe cladirea Operei din Timisoara, la balcon, a fost asezat un steag tricolor foarte mare, pe care scrie: "Bunicii la razboi, parintii la Revolutie, acum este randul nostru".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006822 (s)