News Flash:

Mii de persoane au venit, vineri, la Palatul Regal pentru a-si lua ramas bun de la Regina Ana

12 August 2016
992 Vizualizari | 0 Comentarii
regina ana
Peste 2000 de oameni au venit vineri, pana la ora 14:00, la Palatul Regal de pe Calea Victoriei din Bucuresti pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Ana, la catafalcul Reginei defuncte, plasat in Sala Tronului venind si Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.
De la oameni simpli, la carturari, profesori universitari, ziaristi, rapsozi, preoti, tineri si copii, la primarul Capitalei, cu totii au mers cu solemnitate in Sala Tronului a Palatului Regal din capitala pentru a zabovi un timp in fata catafalcului si a-si prezenta omagiile urmate de un scurt momet de reculegere. Oamenii vin constant la Palat, iar coada nu se diminueaza.
Vegheat de figurile Regelui Carol I si Regelui Ferdinand pictate pe peretele intrarii din Sala Tronului, sicriul Reginei este strajuit de militari ai regimentului 30 Garda Mihai Viteazu.
Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a venit, vineri, la Palatul Regal dupa ora 13:00 pentru a-si prezenta omagiile. Aceasta a stat timp de jumatate de ora asteptand la coada de sute de persoane si a depus o coroana de flori si o candela in memoria Reginei Ana, in fata gardului de fier forjat care inconjoara Palatul Regal. Imbracata sobru, in negru, Gabriela Firea a stat pret de cateva clipe in fata catafalcului Reginei Ana si s-a inchinat.

reginei ana sala tronului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006759 (s)