News Flash:

Mii de locuri ramase libere la universitatile din Timisoara

8 August 2015
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
UVT
Peste 3.300 de locuri au ramas neocupate la cele patru universitati de stat din Timisoara dupa prima sesiune de admitere, cele mai multe locuri disponibile fiind la Universitatea de Vest. 
Universitatea de Vest din Timisoara va organiza o sesiune de admitere si in toamna, in conditiile in care dupa prima sesiune de admitere au ramas neocupate 170 de locuri bugetate si 2.200 de locuri cu taxa.
Potrivit reprezentantilor universitatii, cele mai multe locuri bugetate disponibile la Universitatea de Vest din Timisoara sunt la Facultatea de Fizica - 45 locuri si la Facultatile de Chimie, Biologie, Geografie - 21 de locuri.
La Universitatea ”Politehnica” din Timisoara au ramas neocupate 528 de locuri, din care 109 bugetate.
”Universitatea Politehnica Timisoara mai are disponibile locuri la sapte facultati: Chimie Industriala si Ingineria Mediului, Constructii, Electrotehnica si Electroenergetica, Management in Productie si Transporturi, Mecanica, Inginerie Hunedoara, Stiinte ale Comunicarii. Inscrierea candidatilor va avea loc in perioada 4 - 8 septembrie, concursul de admitere este programat in 9 septembrie, iar rezultatele finale, dupa confirmari, vor fi afisate in 13 septembrie”, se arata intr-un comunicat al universitatii, scrie ziuadevest.ro.
La Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara ”Regele Mihai I al Romaniei” mai sunt disponibile pentru sesiunea de admitere din toamna 50 de locuri bugetate si 350 de locuri cu taxa.
De asemenea, la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Victor Babes” din Timisoara au ramas neocupate 86 de locuri, cele mai multe la Facultatea de Balneofiziokinetoterapie si recuperare - 21 de locuri.

timisoara bugetate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006551 (s)