News Flash:

MIHAI CIOLTEA, manager general al proiectului multifunctional OPENVILLE TIMISOARA

22 Martie 2016
1490 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Cioltea
La inceputul acestui an, Mihai Cioltea a fost numit in functia de Manager General al proiectului multifunctional Openville, pe care grupul Iulius il dezvolta, in prezent, in proximitatea Iulius Mall Timisoara
Mihai Cioltea va coordona intreaga dezvoltare a ansamblului urbanistic Openville, care va include functiuni multiple, precum office clasa A, retail, parc si entertainment. Anterior acestei functii, Mihai Cioltea a ocupat, timp de aproximativ opt ani, pozitia de director de expansiune al grupului Inditex, pentru tari precum Romania, Bulgaria, Rusia si Kazahstan.
Grupul Iulius investeste peste 220 milioane de euro in acest proiect multifunctional de regenerare urbana, care va deveni un reper pentru dezvoltarea durabila a Timisoarei. Investitia reprezinta cea mai mare infuzie de capital privat in sectorul de real estate din vestul tarii, fiind al doilea proiect de tip mixt din portofoliul companiei, dupa ansamblul urbanistic Palas Iasi.
Constructia Openville a inceput in luna septembrie a anului trecut, cu lucrarile la o prima cladire de birouri, de 18.000 mp. Imobilul United Business Center 2 va fi finalizat in toamna acestui an, printre chiriasi numarandu-se Ness Software Engineering Services si policlinica REGINA MARIA. 
Openville va avea o suprafata total construita de 594.000 mp, iar Iulius Mall Timisoara va fi parte integrata. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, dezvoltata sub brandul United Business Center, care va include sapte imobile, cu o suprafata totala de peste 131.000 mp inchiriabili, printre care si cea mai inalta cladire din Romania (155 m si 27 de etaje).
Pe segmentul de retail, Openville va aduce un nou mix de branduri, peste 100 de magazine, restaurante si cafenele tematice, 15 sali de cinema, o zona de fresh market, patru sali pentru evenimente, cel mai mare loc de joaca si alte optiuni pentru petrecerea timpului liber. In plus, timisorenii vor avea la dispozitie si cel mai mare parc suspendat din Romania, spatiu verde de peste 55.000 mp.
Prima faza de dezvoltare va fi finalizata in ultimul trimestru din 2017 si va cuprinde 80.000 mp de birouri clasa A, zona de retail si parcul. A doua etapa va presupune dezvoltarea de spatii office pana la suprafata de 131.000 mp, in functie de cerintele pietei.

mihai cioltea grupul iulius
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006319 (s)