News Flash:

Migranti depistati la frontiera cu Serbia

22 Septembrie 2016
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
imigrantii
Un nou lot de patru migranti din spatiul asiatic, doi sirieni si doi irakieni, intre care se afla si un copil de patru ani, au fost depistati de politistii de frontiera timiseni in zona Moravita, la frontiera cu Serbia. 
''Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita au depistat cei doi cetateni sirieni si doi irakieni care incercau sa intre ilegal, pe jos, din Serbia in Romania, pentru a ajunge intr-un stat din vestul Europei. Migrantii au fost depistati cu ajutorul Sistemului Optronic de Supraveghere Attica din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita'', arata un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timis, remis, joi, AGERPRES. 
Imediat, politistii de frontiera au declansat o actiune specifica, fiind depistate cele patru persoane care au fost preluate si transportate la sediul Politiei de Frontiera, pentru cercetari. 
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca persoanele in cauza sunt doi cetateni sirieni, un minor de patru ani si mama acestuia de 28 de ani si doi irakieni, un barbat de 34 ani si o femeie in varsta de 33 ani. Acestia au declarat ca au plecat din Serbia pe jos, cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei. 
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, fiind anuntate autoritatile sarbe in vederea cercetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie. 
In ultima luna, la frontiera timiseana cu Serbia au fost depistati zeci de transfugi care voiau sa intre ilegal in Romania, pentru a ajunge mai apoi in Occident. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006053 (s)