News Flash:

Migranti afro-asiatici, depistati si opriti la granita cu Serbia

20 Septembrie 2016
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Sapte migranti din spatiul afro-asiatic care voiau sa intre ilegal in Romania din Serbia, au fost depistati si opriti din calatorie de politistii de frontiera timiseni, in noaptea de duminica spre luni, in zona Moravita. 
''In cadrul actiunilor de supraveghere desfasurate la frontiera de vest, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita au depistat cinci cetateni egipteni, un algerian si un pakistanez care incercau sa intre ilegal, pe jos, din Serbia in Romania, imediat dupa miezul noptii de duminica spre luni'', arata un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara, remis luni AGERPRES. 
Operatorul de pe Sistemul Optronic de Supraveghere Attica din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita a observat, in apropierea localitatii Moravita, pe camp, langa frontiera cu Serbia, sapte persoane care nu isi justificau prezenta in zona. Imediat, granicerii romani declansat o actiune specifica, fiind depistati cei sapte migranti care au fost preluati si transportati la sediul Politiei de Frontiera pentru cercetari. 
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca membrii grupului aveau varste cuprinse intre 19 si 35 ani si au declarat ca au plecat din Serbia pe jos, cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei. 
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, fiind anuntate si autoritatile sarbe in vederea anchetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie, precizeaza acelasi comunicat. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005194 (s)