News Flash:

Mierea de albine, un medicament foarte bun pentru ochi

19 Septembrie 2016
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
miere cu usturoi2

Atunci cand petreci mai multe ore in fata calculatorului la sfarsitul zilei de lucru din cauza oboselii ochii dumneavoastra sunt acoperiti cu vase de sange vizibile si vederea devine neclara.

Pentru a îmbunatati vederea si pentru a preveni efectele nocive ar trebui sa fie utilizata în mod regulat miere, nutritionisti francezi spun: “Mierea este un produs natural, care este o sursa indispensabila de substante necesare pentru functionarea normala a retinei.”

Cea mai buna pentru vedere este mierea de tei. Ar trebui sa fie luata dupa un post peste noapte.

Foarte important este faptul ca mierea are o microflora naturala care contribuie la absorbtia de substante nutritive. Astfel, 10-15 minute dupa trezire (înainte de spalatul pe dinti) inghite lent 1 lingura miere. Acest lucru poate fi repetat înainte de somn.

Picaturile de miere ajuta la durerile oculare si la inflamatiile ochilor. Acesta formeaza o pelicula subtire de protectie care elimina inflamatia, relaxeaza musculatura ochiului si protejarea ochii de la efectele nocive asupra mediului.Aceste picaturi puteti sa le pregatiti prin amestecarea unui strop de miere cu 10 picaturi de apa de izvor sau apa distilata pura. Aceasta cantitate este suficienta pentru 2-3 zile.

Picaturile ar trebui sa fie plasate în ochi în fiecare dimineata timp de 2 saptamani, apoi se face o pauza pentru 10-12 zile.


cauza oboselii ochii dumneavoastra devine neclara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005018 (s)