News Flash:

Micul dejun sanatos dupa o noapte de betie

7 Iunie 2016
3842 Vizualizari | 0 Comentarii
mic dejun beat

Combinatia de proteine, carbohidrati si grasimi sanatoase constituie micul dejun sanatos dupa un exces bahic, potrivit specialistilor americani.  consta dintr-un amestec de proteine, carbohidrati si grasimi sanatoase. Proteinele si grasimile asigura satietatea, iar carbohidratii furnizeaza energie. Mare grija cand alegeti tipul de grasimi, evitati-le pe cele saturate. La capitolul carbohidrati, optati pentru cereale integrale - ovaz si grau.

Este important si ca masa sa nu fie prea bogata in calorii. Nutritionistii consultati de revista Prevention recomanda un mic dejun de maxim 400 de calorii. E suficient de mult ca sa asigure necesarul energetic fara a suprasolicita metabolismul. Foarte recomandat este iaurtul probiotic, bun mai ales pentru persoanele care au pro­bleme cu bila din cauza excesului de alcool.

Hidratarea este foarte importanta. Lichidele refac echilibrul intre apa si sarea din orga­nism. De asemenea, dupa o petrecere stropita cu alcool, mancati mai nesarat. Asta inseamna si sa evitati alimentele procesate sau semipreparate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007798 (s)